Frunze de vita-de-vie, conservate pentru iarna

Complexitate
redusa
Frunze de vita-de-vie, conservate pentru iarna

Ingrediente

    Mod de preparare

    Taiati scurt coditele si spalati bine frunzele de vita-de-vie.
    Opariti-le in apa clocotita, 2-5 min, scurgeti-le si lasati-le la racit.
    Portionati-le in pungi pentru congelator, fie asezate unele peste altele, fie in rulouri de cate 10 bucati.
    Eliminati cat mai mult aer din pungi, aplatizati, etichetati si dati la congelator.
    Se pot pastra pana la 1 an.


     

    Comentarii

    Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

    Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate

    Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate

    Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...

    Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate
    Supa crema de ciuperci - Reteta savuroasa

    Supa crema de ciuperci - Reteta savuroasa

    Supa crema de ciuperci - Reteta savuroasa
    Varza murata cu pulpa de porc si carnat la cuptor

    Varza murata cu pulpa de porc si carnat la cuptor

    Varza murata cu pulpa de porc si carnat la cuptor
    Cele mai apreciate rețete
    Prajitura Tosca - un desert imbietor
    2
    Dulciuri

    Prajitura Tosca - un desert imbietor

    Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

    Prajitura Tosca - un desert imbietor
    Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
    3
    Dulciuri

    Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor

    Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...

    Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
    Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoara
    4
    Dulciuri

    Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoara

    Prajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...

    Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoara
    Ficatei cu ceapa si patrunjel - o mancare savuroasa si usor de preparat
    5
    Carte de bucate

    Ficatei cu ceapa si patrunjel - o mancare savuroasa si usor de preparat

    Ficateii de pui cu ceapa si patrunjel sunt o mancare savuroasa si usor de preparat, perfecta pentru un pranz sau o cina...

    Ficatei cu ceapa si patrunjel - o mancare savuroasa si usor de preparat
    Parteneri
    Tort de biscuiti cu crema de vanilie
    Culinar.RO

    Tort de biscuiti cu crema de vanilie

    E foarte posibil ca expresia “bun de te lingi pe degete” sa fi pornit de la urmatoarea reteta: Tort de biscuiti cu crema...

    Tort de biscuiti cu crema de vanilie
    Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromata
    Gustos.RO

    Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromata

    Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...

    Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromata