Taiati scurt coditele si spalati bine frunzele de vita-de-vie.
Opariti-le in apa clocotita, 2-5 min, scurgeti-le si lasati-le la racit.
Portionati-le in pungi pentru congelator, fie asezate unele peste altele, fie in rulouri de cate 10 bucati.
Eliminati cat mai mult aer din pungi, aplatizati, etichetati si dati la congelator.
Se pot pastra pana la 1 an.
O nouă rețetă din seria, nimic nu se pierde, totul se refolosește! Dacă vă rămân bucăți de pastramă...
Pastrama cu sos la slow cooker Crock-PotDrobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de post
Comentarii