Taiati scurt coditele si spalati bine frunzele de vita-de-vie.
Opariti-le in apa clocotita, 2-5 min, scurgeti-le si lasati-le la racit.
Portionati-le in pungi pentru congelator, fie asezate unele peste altele, fie in rulouri de cate 10 bucati.
Eliminati cat mai mult aer din pungi, aplatizati, etichetati si dati la congelator.
Se pot pastra pana la 1 an.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii