Frunze de vita-de-vie, conservate pentru iarna

Complexitate
redusa
Frunze de vita-de-vie, conservate pentru iarna

Ingrediente

    Mod de preparare

    Taiati scurt coditele si spalati bine frunzele de vita-de-vie.
    Opariti-le in apa clocotita, 2-5 min, scurgeti-le si lasati-le la racit.
    Portionati-le in pungi pentru congelator, fie asezate unele peste altele, fie in rulouri de cate 10 bucati.
    Eliminati cat mai mult aer din pungi, aplatizati, etichetati si dati la congelator.
    Se pot pastra pana la 1 an.


     

    Comentarii

    Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

    Gogosari in sos de mustar cu otet

    Gogosari in sos de mustar cu otet

    Gogosari in sos de mustar cu otet
    Placinta rulata cu mere si dovleac placintar

    Placinta rulata cu mere si dovleac placintar

    Placinta rulata cu mere si dovleac placintar
    Papricas de pui cu galuste

    Papricas de pui cu galuste

    Papricas de pui cu galuste
    Cele mai apreciate rețete
    Prajitura Tosca
    1
    Dulciuri

    Prajitura Tosca

    Prajitura Tosca
    Salata de iarna asortata
    2
    Conserve, muraturi

    Salata de iarna asortata

    Salata de iarna asortata
    Papricas de Cartofi cu Pui
    3
    Mancaruri cu carne

    Papricas de Cartofi cu Pui

    Papricas de Cartofi cu Pui
    Piftie sau Racituri
    4
    Afumatura la untura
    5
    Parteneri
    Supa crema de conopida cu linte rosie
    Bucataras.RO

    Supa crema de conopida cu linte rosie

    O supa crema super cremoasa si sanatoasa, potrivita pentru perioada rece am pregatit de curand din conopida si linte rosie.

    Supa crema de conopida cu linte rosie
    Tort de portocale cu crema
    Culinar.RO

    Tort de portocale cu crema

    Tortul de portocale cu crema este pur si simplu savuros. Aceasta reteta de tort cu crema poate fi pregatit pentru Craciun sau...

    Tort de portocale cu crema
    Ghiveci de legume cu oua romanesti
    Gustos.RO

    Ghiveci de legume cu oua romanesti

    Se taie ceapa pestisor si se caleste in 2 linguri ulei.

    Ghiveci de legume cu oua romanesti