Frunze de Telina, Conservate Pentru Iarna

Complexitate
redusa
Frunze de Telina, Conservate Pentru Iarna

Ingrediente

    Mod de preparare

    Spalati foarte bine frunzele de telina, in mai multe ape si puneti-le la scurs. Desprindeti frunzele de tije si lasati la zvantat, rasfirate pe un servet. Tocati-le marunt.

    Portionati-le in pungi pentru congelator, aplatizati-le si eliminati din ele cat mai mult aer posibil. Folositi aparatul de vidat si sigilat pungi, daca il aveti. Etichetati-le si puneti-le in congelator, unde se pot pastra pana la 12 luni. Isi vor pastra bine culoarea si aroma.

    Se folosesc direct scoase din congelator, fara sa fie necesara o dezghetare.


    Aplatizarea si eliminarea cat mai multa a aerului din pungi, va determina o buna organizare a sertarelor congelatorului, castigarea de spatiu si usurinta cu care se suprapun pungile.

     

    Comentarii

    Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

    Trubochki - Cornulete Rusesti

    Trubochki - Cornulete Rusesti

    Trubochki - Cornulete Rusesti
    Muschi de porc in crusta de nuci

    Muschi de porc in crusta de nuci

    Muschi de porc in crusta de nuci
    Haiose

    Haiose

    Haiose
    Cele mai apreciate rețete
    Salata de boeuf (pentru Craciun)
    1
    Aperitive

    Salata de boeuf (pentru Craciun)

    Salata de boeuf (pentru Craciun)
    Piersici
    2
    Dulciuri

    Piersici

    Piersici
    Tort Racoros
    3
    Dulciuri

    Tort Racoros

    Tort Racoros
    Piftie de Curcan
    4
    Aperitive

    Piftie de Curcan

    Piftie de Curcan
    Cum Se Fac Jumarile din Slanina / Fleica de Porc
    5
    Aperitive

    Cum Se Fac Jumarile din Slanina / Fleica de Porc

    Cum Se Fac Jumarile din Slanina / Fleica de Porc
    Parteneri
    Desert prajitura Fantezie
    Bucataras.RO

    Desert prajitura Fantezie

    Este una din cele mai bune prajituri pe care le-am mancat in ultimul timp. Am vazut aceasta reteta scrisa undeva pe facebook,...

    Desert prajitura Fantezie
    Cozonac oparit
    Culinar.RO

    Cozonac oparit

    Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.

    Cozonac oparit
    Turta dulce cu miere
    Gustos.RO

    Turta dulce cu miere

    Reteta de turta dulce cu miere. Turta dulce cu miere reteta simpla si delicioasa. Turta dulce decoarata cu glazura regala....

    Turta dulce cu miere