Frunze de Telina, Conservate Pentru Iarna

Complexitate
redusa
Frunze de Telina, Conservate Pentru Iarna

Ingrediente

    Mod de preparare

    Spalati foarte bine frunzele de telina, in mai multe ape si puneti-le la scurs. Desprindeti frunzele de tije si lasati la zvantat, rasfirate pe un servet. Tocati-le marunt.

    Portionati-le in pungi pentru congelator, aplatizati-le si eliminati din ele cat mai mult aer posibil. Folositi aparatul de vidat si sigilat pungi, daca il aveti. Etichetati-le si puneti-le in congelator, unde se pot pastra pana la 12 luni. Isi vor pastra bine culoarea si aroma.

    Se folosesc direct scoase din congelator, fara sa fie necesara o dezghetare.


    Aplatizarea si eliminarea cat mai multa a aerului din pungi, va determina o buna organizare a sertarelor congelatorului, castigarea de spatiu si usurinta cu care se suprapun pungile.

     

    Comentarii

    Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

    Cum sa faci cea mai buna baclava, dupa o reteta de Radu Anton Roman

    Cum sa faci cea mai buna baclava, dupa o reteta de Radu Anton Roman

    Cum sa faci cea mai buna baclava, dupa o reteta de Radu Anton Roman
    Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

    Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

    Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata
    Prajitura cu foi si gem de prune

    Prajitura cu foi si gem de prune

    Prajitura cu foi si gem de prune
    Cele mai apreciate rețete
    Prajitura cu foi si gem de prune
    1
    Dulciuri

    Prajitura cu foi si gem de prune

    Prajitura cu foi si gem de prune
    Reţetă de preparare a papanaşilor
    2
    Romania

    Reţetă de preparare a papanaşilor

    Reţetă de preparare a papanaşilor
    Prajitura cu ciocolata si cocos
    3
    Dulciuri

    Prajitura cu ciocolata si cocos

    Prajitura cu ciocolata si cocos
    Prajitura Fanta
    4
    Romania

    Prajitura Fanta

    Prajitura Fanta
    Prajitura Tosca
    5
    Dulciuri

    Prajitura Tosca

    Prajitura Tosca