Frunze de Telina, Conservate Pentru Iarna

Complexitate
redusa
Frunze de Telina, Conservate Pentru Iarna

Ingrediente

    Mod de preparare

    Spalati foarte bine frunzele de telina, in mai multe ape si puneti-le la scurs. Desprindeti frunzele de tije si lasati la zvantat, rasfirate pe un servet. Tocati-le marunt.

    Portionati-le in pungi pentru congelator, aplatizati-le si eliminati din ele cat mai mult aer posibil. Folositi aparatul de vidat si sigilat pungi, daca il aveti. Etichetati-le si puneti-le in congelator, unde se pot pastra pana la 12 luni. Isi vor pastra bine culoarea si aroma.

    Se folosesc direct scoase din congelator, fara sa fie necesara o dezghetare.


    Aplatizarea si eliminarea cat mai multa a aerului din pungi, va determina o buna organizare a sertarelor congelatorului, castigarea de spatiu si usurinta cu care se suprapun pungile.

     

    Comentarii

    Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

    Tort cu banane si biscuiti, in doua culori

    Tort cu banane si biscuiti, in doua culori

    Tort cu banane si biscuiti, in doua culori
    Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt

    Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt

    Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt
    Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

    Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

    Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata
    Cele mai apreciate rețete
    Prajitura Tosca
    1
    Dulciuri

    Prajitura Tosca

    Prajitura Tosca
    Savarine cu frisca
    2
    Dulciuri

    Savarine cu frisca

    Savarine cu frisca
    Prajitura cu foi si gem de prune
    3
    Dulciuri

    Prajitura cu foi si gem de prune

    Prajitura cu foi si gem de prune
    Cum Se Fac Jumarile din Slanina / Fleica de Porc
    5
    Aperitive

    Cum Se Fac Jumarile din Slanina / Fleica de Porc

    Cum Se Fac Jumarile din Slanina / Fleica de Porc
    Parteneri
    Impletituri pufoase cu lapte
    Bucataras.RO

    Impletituri pufoase cu lapte

    Totul a pornit de la Bucataras Ligia, cand am vazut aceste painici la ea. Atat de pofta imi era ca nu m-am lasat pana nu...

    Impletituri pufoase cu lapte
    Poale-n brau (branzoaice)
    Culinar.RO

    Poale-n brau (branzoaice)

    In Muntenia li se spune branzoaice, in Moldova Poale-n brau, dar sunt bune oricum le-ai spune.

    Poale-n brau (branzoaice)
    Tort Dobos (mic)
    Gustos.RO

    Tort Dobos (mic)

    Tort Dobos (mic)