Fasole verde pentru iarna

Postat pe: 03-07-2017
(0)

Ingrediente

2 kg fasole verde tânără pastai
sare grunjoasa neiodata 2 linguri și o linguriță
2 lingurițe acid salicilic
2 litri și jumătate de apă
6 borcane de câte 800 de ml

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

40min
Numar portii

PORȚII

6 portii
Fasolea pastai se spală, se îndepărtează capetele, se opareste în tranșe în apă ușor sărată, câte 4 minute.
Se așază în borcane sterilizate.
Separat, se fierbe apa cu sarea, acid salicilic, când dă în clocot se toarnă peste fasole, se pun capacele.
Borcanele se fierb cca. 20 de minute într-o oală încăpătoare, apa ajungând până la lichidul din acestea.
Se lasă la răcit în apa în care au fiert, apoi se depozitează în cămară.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Fasole verde pentru iarna" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Fasole verde pentru iarna