Fasolea pastai se spală, se îndepărtează capetele, se opareste în tranșe în apă ușor sărată, câte 4 minute.
Se așază în borcane sterilizate.
Separat, se fierbe apa cu sarea, acid salicilic, când dă în clocot se toarnă peste fasole, se pun capacele.
Borcanele se fierb cca. 20 de minute într-o oală încăpătoare, apa ajungând până la lichidul din acestea.
Se lasă la răcit în apa în care au fiert, apoi se depozitează în cămară.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii