Le-am spalat bine de tot, am taiat codita si le-am pus intr-o cratita acoperite cu zahar, am turnat citeva linguri de suc de lamiie si le-am lasat pina a doua zi. Apoi le-am transferat in cratita de dulceata si le-am pus la foc mediu sa fiarba.
Dupa o ora de cind a inceput sa fiarba am scos smochinele le-am pus in borcane si am continuat sa fierb siropul pina s-a ingrosat. Nu am mai fiert smochinele ca ele lasa apa multa la fiert si nu se face siropul bine( ramine tare lichid)
Dupa ce a fiert siropul l-am turnat in borcane peste smochine si gata
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii