Morcovii se spala si se taie intai pe jumatate si apoi pe lung. Se pun sa fiarba in apa sarata. Cand sunt gata, se scurg de apa si se amesteca cu bucatelele de lamaie (se scot samburii).
Se pune amestecul in oala si se adauga apa apoi zahar. Se fierbe totul pana dulceata devine vascoasa. Dulceata inca fierbinte se toarna in borcane, care se inchid bine.
Se infasoara in prosoape si se lasa sa se raceasca.
Ficateii de pui cu ceapa si patrunjel sunt o mancare savuroasa si usor de preparat, perfecta pentru un pranz sau o cina...
Ficatei cu ceapa si patrunjel - o mancare savuroasa si usor de preparatPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraO salata usoara si cu gust de busuioc, ideala pentru o masa intr-o zic alda de vara sau pentru cei ce tin dieta.
Salata cu tonNu putea sa treacă toamna fără să pregătim ceva cu gutui. Este prima oară când pregătesc gem de gutui. Mi se...
Gem de gutui cu ghimbirDescopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii