Dulceata de Morcovi

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg morcovi
  • 4 lamai
  • 1,5 kg zahar

Mod de preparare

Morcovii se spala si se taie intai pe jumatate si apoi pe lung. Se pun sa fiarba in apa sarata. Cand sunt gata, se scurg de apa si se amesteca cu bucatelele de lamaie (se scot samburii).

Se pune amestecul in oala si se adauga apa apoi zahar. Se fierbe totul pana dulceata devine vascoasa. Dulceata inca fierbinte se toarna in borcane, care se inchid bine.

Se infasoara in prosoape si se lasa sa se raceasca.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate