Se curata grepefruitul de coaja si pielita , se feliaza.
Se face un sirop legat din zaharul cu coaja rasa de lamaie, sucul de la lamaie, 100 ml apa rece si la sfarsit se adauga fructele de rodie care dau o culoare superba, se adauga si anasonul. Se adauga feliile de grepfruit la sfarsit si se mai lasa sa fiarba la foc domol 10-15 minute. Se toarna fierbinte in borcane, se strang bine capacele, apoi se acopera cu o patura pentru a se raci in voie.
Nu-i asa ca de multe ori va ramane mamaliguta si nu stiti ce sa faceti cu ea? Eu am gasit aceasta reteta la Epurasha si am...
Pernute crocante din mamaligutaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii