Dulceaţă de căpșuni reţetă cu Banane și Vanilie

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Dulceaţă de căpșuni reţetă
  • 500g capsuni
  • 500g banane
  • 5-6 pliculete vanilie
  • 1 kg de zahar de dulceata 1:1

Mod de preparare

Dulceaţă de căpșuni reţetă. Capsunile curatate si taiate in doua se acopera cu zaharul, bananele se taie rondele, se amesteca si ele cu capsunile si cu zaharul si cu vanilia, se lasa la foc potrivit si se amesteca din cind in cind, usor ca sa nu se zdrobeasca fructele.

Cind s-a topit zaharul se da focul mai mare, cind incepe sa fiarba se mai tine 10 minute si se pune dulceata in borcane, se pun capacele si se tin cu capacele in jos inca 5 minute, ca sa se sterilizeze.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Fasole cu ciolan afumat

Fasole cu ciolan afumat

Fasole cu ciolan afumat
Tort de biscuiti cu crema de ciocolata si nuci caramelizate - de post

Tort de biscuiti cu crema de ciocolata si nuci caramelizate - de post

Tort de biscuiti cu crema de ciocolata si nuci caramelizate - de post
Biscuiti cu branza si chimen

Biscuiti cu branza si chimen

Biscuiti cu branza si chimen
Cele mai apreciate rețete
Rulada de carne cu sunca si felii de branza
2
Mancaruri cu carne

Rulada de carne cu sunca si felii de branza

Rulada de carne cu sunca si felii de branza
Biscuiti prajiti-Banane prajite
3
Dulciuri

Biscuiti prajiti-Banane prajite

Biscuiti prajiti-Banane prajite
Prajitura Tosca
5
Dulciuri

Prajitura Tosca

Prajitura Tosca
Parteneri
Ghiveci de legume cu fasole boabe la cuptor
Culinar.RO

Ghiveci de legume cu fasole boabe la cuptor

Aceasta reteta de ghiveci cu legume este foarte gustoasa si se prepara foarte usor. Este potrivita si pentru zilele de post.

Ghiveci de legume cu fasole boabe la cuptor