Dulceaţă de căpșuni reţetă. Curatam capsunile, le spalam si in vasul in care pregatim dulceata punem un strat de capsuni unul de indulcitor si tot asa pana terminam ingredientele, iar ultimul strat va fi indulcitor.
Lasam asa vasul vreo 2 ore, apoi il punem la foc mediu sa fiarba.
Cand credem ca este gata, facem proba astfel: punem pe o farfuriuta o lingura de dulceata si daca dupa racire ea se prelinge mai greu inseamna ca este gata. La sfarsit dupa ce inchidem aragazul punem si sarea de lamaie si apoi luam spuma.
In borcanele spalate si uscate foarte bine turnam dulceata de caspuni fierbinte, punem capacul si infiletam bine apoi punem borcanele cu gura in jos. Astfel in interiorul borcanului se formeaza un vid ceea ce va duce la pastrarea in stare foarte buna a dulcetii.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii