Crema de hrean

Postat pe: 03-07-2017
(0)

Ingrediente

500 g radacina de hrean
300 g smantana
1 lingurita sare
1 lingurita zahar

Mod de preparare

Numar portii

PORȚII

1 portie

Hreanul se curata si se da pe razatoarea mica, se amesteca cu smantana, sarea si zaharul si se mixeaza bine pana devine o pasta omogena.

Intr-un vas, punem pe fund un prosop de bucatarie, il umplem cu apa si asezam borcanele cu hrean si il punem la fiert, pana cand clocoteste apa, oprim focul si lasam borcanele in vas pana se raceste apa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Crema de hrean" nu uita sa ii faci un review.

Observatii

Se poate pastra la rece 2-3 luni

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Crema de hrean