• Adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii de chilly si pastaia de vanilie intr-un infuzor;
• Adaugati Garrone/Cherry/Martini rosu impreuna cu otetul cu ghimbir si miere la redus, pe foc – tot aici in procesul de reductie, adaugati si infuzorul;
• Blendati bine capsunile cu ajutorul lui Breville Hand Blender;
• In momentul in care lichidul s-a redus in proportie de 3/4 adaugati capsunile blendate si lasati-le sa fiarba la foc mic pana se mai incheaga (apa se va evapora, iar aroma se va simti mult mai intens) – nu uitati sa amestecati din cand in cand in ele ca sa evitati lipirea;
• Spre sfarsit adaugati zaharul gelifiant si gellfix-ul si incorporati-le bine pana se dizolva;
• Opriti focul si lasati coulis-ul sa se raceasca;
• Odata racit, puneti-l in frigider si serviti-l dupa cca 3-4 ore – este senzational dimineata, pe un sandwich, un croissant sau atunci cand doriti sa decorati un tort;
Pofta buna !
Reteta de preparare a papanasilor A la Jamila ;) deliciosi in adevaratul sens al cuvantului :)
Reteta de preparare a papanasilorRetete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoi
Comentarii