Deci am curatat 10 kg de gutui. In timpul asta am pus la fiert apa cate 600 ml de apa cu 400 gr zahar pentru fiecare kilogram de gutui si cuisoare intregi ( nu praf). Dupa ce a fiert siropul cam 15 minute si casa mea a avut un miros super bun de la cuisoarele alea, am pus feliile de gutui si le-am fiert cam 15 minute - am incercat cu furculita si cand a intrat in fructe usor am luat de pe foc.
Am avut grija sa nu fierb prea mult ca se sparg tare rau gutuile daca sunt fierte prea mult. Cu o lingura cu gauri am scos gutuile si le-am pus in borcane, apoi am pus siropul. Am pus capacele si am pus in paturi la cald pentru doua
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii