Taiati caisele cubulete;
Puneti otetul de orez sau cel cu miere si ghimbir la redus intr-o craticioara impreuna cu anasonul stelat si cardamonul;
Tocati usturoiul si salota cubulete mici si adaugati-le impreuna cu caisele, usturoiul, ceapa si boabele de mustar in craticioara peste celelalte ingrediente;
Dati focul mai mic, si adaugati zaharul brun si apa;
Taiati ardeiul iute rondele;
Cand incepe sa se inchege (sa devina mai siropos), adaugati Gellfix-ul, coaja rasa de lime si ardeiul iute rondele si mai fierbeti putin;
Lasati-l sa se raceasca si serviti-l atat cu carne de curcan cat si cu fructe de mare;
Pofta buna!
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii