Taiati caisele cubulete;
Puneti otetul de orez sau cel cu miere si ghimbir la redus intr-o craticioara impreuna cu anasonul stelat si cardamonul;
Tocati usturoiul si salota cubulete mici si adaugati-le impreuna cu caisele, usturoiul, ceapa si boabele de mustar in craticioara peste celelalte ingrediente;
Dati focul mai mic, si adaugati zaharul brun si apa;
Taiati ardeiul iute rondele;
Cand incepe sa se inchege (sa devina mai siropos), adaugati Gellfix-ul, coaja rasa de lime si ardeiul iute rondele si mai fierbeti putin;
Lasati-l sa se raceasca si serviti-l atat cu carne de curcan cat si cu fructe de mare;
Pofta buna!
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustUn pranz rapid si bun! #gatescpentruocarte
Pulpe de pui la tigaieDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii