Spalam castravetii si le taiem capetele. Ceapa taiata sferturi.
Radacina de hrean taiata in patru sau in fasii lungi si subtiri, usturoiul curatat si taiat in doua.
Asezam in borcan un pat de frunze de stejar, castravetii, la mijloc ceapa si usturoiul, iarasi castraveti, la gura borcanului hrean si alt pat de frunze de stejar. Masuram apa care intra si punem 65 gr de sare / litrul de apa.
La loc ferit de soare sau in vita de vie sub un butuc de vita.
Durata de fermentare este de trei zile
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustUn pranz rapid si bun! #gatescpentruocarte
Pulpe de pui la tigaieDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii