Castraveciori la Borcan

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
redusa
Castraveciori la Borcan

Ingrediente

  • 10 kg castraveciori
  • 1 litru otet
  • 3 litri apa
  • 4 sau 5 linguri de sare, dupa gust
  • piper boabe
  • flori de marar uscate
  • ceapa taiata feliute
  • 500 g morcov tocat rondele
  • 3 plicuri de picant fix
  • 200 g zahar

Mod de preparare

Spalam castraveciorii, i lasam la scurs, taiem morcovul felii si ceapa. Punem in borcane castravetii, la fund punem feliute de ceapa si morcov. Si peste ei cateva fire de marar uscat.

Punem la fiert, otetul, apa, sarea, zaharul, boabele de piper impreuna cu plicurile de picant-fix. Cand da in clocot de cateva ori umplem borcanele cu lichid. Intoarcem borcanele cu fundul in sus ca sa se ermetizez si apoi le acoperim pana se racesc.
Oricum doriti.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate