 
		
	Spalam castraveciorii, i lasam la scurs, taiem morcovul felii si ceapa. Punem in borcane castravetii, la fund punem feliute de ceapa si morcov. Si peste ei cateva fire de marar uscat.
 Punem la fiert, otetul, apa, sarea, zaharul, boabele de piper impreuna cu plicurile de picant-fix. Cand da in clocot de cateva ori umplem borcanele cu lichid. Intoarcem borcanele cu fundul in sus ca sa se ermetizez si apoi le acoperim pana se racesc. 
Oricum doriti.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii