Se cumpara bureti de padure (pastravi) sau bureti chinezesti (se gasesc in comert ambalati in pungi). Se oparesc cu apa si otet, se prepara o saramura (apa 1-2 l, piper 100 g, sare 1lg la 1 l apa, 150 g otet, cimbru uscat, usturoi crud) prin fierbere 10 minute.
Se aseaza in borcan alaturi de radacini de pastarnac, se aseaza printre bureti foi de dafin si catei intregi de usturoi cruzi, si se toarna peste ei saramura fierbinte. a se pune borcanul pe un suport de fier (pentru a evita spargerea din cauza lichidului fierbinte).
Se acopera cu capac ermetic sau celofan bine sigilat si se lasa 3-4 saptamini la murat.
Se servesc ca si salata la fripturi
Reteta am luat-o de la Timea,am adaugat in plus merisoare,foarte bune au fost! multumesc de reteta>:D
Fursecuri cu lamaie si merisorDrobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoReteta de mancare de stevie. Mancare de stevie reteta simpla si delicioasa. Cum se face mancarea de stevie. Retete cu stevie.
Mancare de stevie
Comentarii