Ardei Kapia Copti

Complexitate
redusa
Ardei Kapia Copti

Ingrediente

  • ardei kapia
  • sare neiodata (la vrac)

Mod de preparare

Cand cumparam ardeii kapia trebuie sa avem grija ca acestia sa fie cat mai drepti sa nu aibe prea multe onduleuri). Ii coacem pe plita la foc, dar putem sa ii coacem in cuptorul de la aragaz in tava. Totusi va recomand sa alegeti varianta plita - foc in aer liber.

Lasam ardeii la copt pe plita pe toate partile pana li se pirleste pielita apoi ii asezam intr-un vas si ii presaram cu sare grunjoasa (mai abundent). Lasam sa stea cu sarea si punem urmatoarea tura la foc care dupa ce sunt si ei copti ii asezam peste primii ardei. Saram din nou si coacem mai departe. Cand am terminat de copt ardeii, ii mai lasam circa 30 minute sa stea.

Ne pregatim un vas cu apa rece pentru a avea unde ne limpezi pe mana in timpul cat vom curata ardeii si vom pregati un vas in care vom pune ardeii curatati.

Dupa ce am terminat curatul de pielita ne apucam sa indepartam partea arsa de la codita prin razuire. Scurtam din coditele ardeilor daca e nevoie, apoi asezam in pungi circa 2-3 ardei de persoana. Inchidem punga si o punem spre pastrare la congelator.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ciorba de loboda

Ciorba de loboda

Ciorba de loboda
Tocana taraneasca

Tocana taraneasca

Tocana taraneasca
New York Cheesecake

New York Cheesecake

New York Cheesecake
Cele mai apreciate rețete
Salata de Ceapa Marinata
1
Salate

Salata de Ceapa Marinata

Salata de Ceapa Marinata
Tort Racoros
2
Dulciuri

Tort Racoros

Tort Racoros
Prajitura Sireata
3
Dulciuri

Prajitura Sireata

Prajitura Sireata
Sos (dip) de Usturoi
4
Garnituri

Sos (dip) de Usturoi

Sos (dip) de Usturoi
Parteneri
Bilute de ciocolata si fulgi de cocos - prajitura fara coacere
Culinar.RO

Bilute de ciocolata si fulgi de cocos - prajitura fara coacere

Bilute de ciocolata si fulgi de cocos - prajitura fara coacere. Aceasta reteta nu contine gluten

Bilute de ciocolata si fulgi de cocos - prajitura fara coacere