Ardei iuti in otet

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa
Ardei iuti in otet

Ingrediente

  • 500 g ardei iuti
  • 700 ml otet
  • 4-5 linguri zahar sau dupa gust
  • 1 lingurita sare

Mod de preparare

Ardeii iuti se spala si se taie in rondele. Se pun intr-un bol de sticla, portelan sau ceramica si se amesteca cu restul ingredientelor. In prealabil, zaharul se poate topi in putina apa calda.
Se acopera vasul si se lasa peste noapte.
A doua zi se pune in borcane, se inchide capacul si se depoziteaza in camara.
Se serveste cu ciorbe, tocanite, sarmale, cu orice vreti voi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)