Aperitiv de Gogosari

Timp pregatire
110 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 25-30 gogosari mari (taiati in 4)
  • 1,5 kg bulion
  • 200 ml ulei
  • 100 ml otet alimentar
  • 4-5 linguri zahar
  • sare dupa gust
  • 3-4 foi de dafin
  • 8-10 boabe piper
  • 1-2 lingurita salicilat

Mod de preparare

Toate se pun la fiert si din momentul in care incep sa fiarba se lasa la fiert 30 min. Se pune cald in borcane (calde) se inchid bine si se dau la pat cald pana a doua zi.
Garnitura pentru cartofi, orez, paste

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc