Amestec Zarzavat pentru Ciorbe

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • cate 500g de:
  • -ceapa tocata ca pentru ciorba
  • -gogosar tocat marunt
  • -rosii tocate (decojite pun eu)
  • -ardei gras
  • -5-6 morcovi rasi
  • -verdeata tocata (marar, telina, patrunjel) cata doreste fiecare
  • -sare grunjoasa 6-8 linguri

Mod de preparare

Legumele se amesteca cu sarea intr-un lighean incapator, se pun in borcane mici si se fierb intr-un vas cu apa cca 30 min pana se inmoaie zarzavatul (apar bule pe interiorul borcanului).

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici