Am taiat varza creata fideluta, morcovii si patrunjelul l-am taiat rondele. Telina a fost taiata cubulete. Conopida am desfacut-o in buchetele mai mici.
Am pus toate legumele intr-un vas, am amestecat bine si apoi am portionat amestecul de legume in pungi de plastic, cat folosesc odata la o ciorbita.
Am legat pungile si le-am pus in congelator pentru zilele de iarna.
Ficateii de pui cu ceapa si patrunjel sunt o mancare savuroasa si usor de preparat, perfecta pentru un pranz sau o cina...
Ficatei cu ceapa si patrunjel - o mancare savuroasa si usor de preparatPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraCe problema am eu cu fursecurile? Ei bine, nu-mi place ca trebuie sa bag mai multe tavi in cuptor, pe rand, dar pentru...
Fursecuri cu peltea de struguriNu putea sa treacă toamna fără să pregătim ceva cu gutui. Este prima oară când pregătesc gem de gutui. Mi se...
Gem de gutui cu ghimbirDescopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii