Boabele de struguri atent culese fara frunze si fara codite le spalam in doua, trei ape sa indepartam orice urma de indoiala din sufletul nostru.
Impreuna cu apa care va fi in proportie de 1/3 fruct +2/3 apa= compozitie le punem la fiert timp de mai bine de doua ore pana se slobozeste toata pulpa din boabele de strugure.
Strecurata in alt vas, imbuteliata in sticle sau borcane, se va steriliza timp de 25 de minute dupa care se va raci in timp de 2-3 zile. Se va depozita in camara si se va folosi in timpul iernii.
Se foloseste la acrirea ciorbelor pe cale naturala si este un produs bio.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustAm preparat o mancarica tare buna pe care puteti sa o incercati si cu piept de pui, sau, de ce nu, si cu carne de vita.
Spaghete cu carne de porc, legume mexicane si sos de rosiiDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii