Agurida cu Struguri

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Boabe de struguri 5 kg
  • Apa 10 litri

Mod de preparare

Boabele de struguri atent culese fara frunze si fara codite le spalam in doua, trei ape sa indepartam orice urma de indoiala din sufletul nostru.

Impreuna cu apa care va fi in proportie de 1/3 fruct +2/3 apa= compozitie le punem la fiert timp de mai bine de doua ore pana se slobozeste toata pulpa din boabele de strugure.

Strecurata in alt vas, imbuteliata in sticle sau borcane, se va steriliza timp de 25 de minute dupa care se va raci in timp de 2-3 zile. Se va depozita in camara si se va folosi in timpul iernii.
Se foloseste la acrirea ciorbelor pe cale naturala si este un produs bio.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate