Supa de vitel cu taitei de casa

Postat pe: 22-10-2015
(0)

Ingrediente

un kg oase de vitel (cu carnita)
2 cepe
3 morcovi
un ardei gras
o bucata mica de telina
o radacina de patrunjel
sare
piper
o legatura patrunjel verde
taitei de casa dintr-un ou

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

01h:50min
Spalam oasele de vitel si le punem la fiert in apa rece cu un praf de sare.Indepartam spuma formata . Mai adaugam apa cand scade. Cand carnea incepe sa devina frageda,punem legumele taiate bucati mari si ceapa intreaga.Lasam pe foc pana carnea se desprinde de pe oase si legumele sunt fierte. Dam deoparte si scoatem legumele si oasele din supa cu o spumiera (sau putem strecura supa) . Punem din nou pe foc si cand clocoteste adaugam taiteii si lasam sa fiarba in jur de zece minute.Potrivim gustul de sare si piper, adaugam rondele de morcov fiert si carnea taiata cubulete. Lasam sa mai dea cateva clocote, dam deoparte si presaram patrunjel. Pofta mare!

O supa delicioasa,sanatoasa si cu o aroma deosebita fata de celelalte supe.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Supa de vitel cu taitei de casa" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Supa de vitel cu taitei de casa