Ciorba Ruseasca

Postat pe: 27-09-2010
(1)

Ingrediente

carne de pui cu os si oase de vita
morcov
ceapa
patrunjel
rosii decojite
ardei
gulie si alte legume dupa preferinta
ulei
putin orez,
2 oua
leustean
lamaie sau sare de lamaie
smantana

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Se pune la fiert oasele se spumeaza, se caleste ceapa (aurie), in putin ulei, se adauga morcovul taiat fideluta, se lasa pana i-si schimba culoarea, la care se adauga putina supa de la carne, se fierbe putin, dupa care se adauga in oala cu cioba, se adauga pe rand celelalte legume, la urma se adauga orezul.

Albusele se pun in ciorba iar galbenusele se amesteca cu smantana si se adauga treptat in ciorba, leusteanul taiat marunt si se acreste dupa gust cu lamaia sau sarea de lamaie.
se serveste cu ardei iute
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ciorba Ruseasca" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

djprometeu
•  08.02.2009 21:10:20

interesant

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ciorba Ruseasca