Ciorba de Pui cu Taitei de Casa

Postat pe: 27-09-2010
(2)

Ingrediente

spate pui
aripioare
gaturi (dupa preferinta)
o ceapa mare
2 morcovi
o telina
1 ardei rosu (pentru un gust mai bun)
2 cartofi
bulion
bors
leustean
marar
2 oua

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

50min
Bucatile de pui se spala bine in apa rece, apoi se pun la fiert cu putina sare si se curata de spuma pana ce puiul este aproape fiert.

Separat se toaca ceapa, ardeiul, telina si morcovul si se pun in putin ulei la calit pentru un plus de aroma. Apoi se pune apa si se adauga bugatile de pui si cartofii taiati cubulete, se sareaza dupa gust si se lasa la fiert la foc mediu pana ce puiul si restul de legume sunt fierte.

Apoi se pun taiteii si o lingura de bulion, si se mai lasa 10 min.
La sfarsit se acreste cu bors, se da intr-un clocot si se pune un ou batut deasupra si se presara leusteanul si mararul tocat marunt.

Pentru taitei se amesteca faina cu oul pana devine o coca suficient de tare cat sa se poata intinde cu facaletul. Se presara faina peste coca si pe masa se lucru si se intinde pana devine o foaie subtire. Se ruleaza si se taie felii cat mai subtiri. Se desfac si sunt gata pentru a fi adaugati in ciorba.
Se poate servi si cu putina smantana direct in farfurie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ciorba de Pui cu Taitei de Casa" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

mamana_san
•  03.04.2009 08:27:34

cu sare de lamaie,cu corcoduse verzi ,cu zarzare,

ralucablebea
•  03.03.2009 19:47:45

daca nu am bors cum altfel pot sa mai acresc ciorba?cu lamaie?
Felicitari pt reteta!

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ciorba de Pui cu Taitei de Casa