Ciorba de perisoare

Postat pe: 05-11-2015
(0)

Ingrediente

1/2 kg carne tocata (porc si vita)
o ceapa
1/2 buc ardei capia
1/2 buc ardei gras verde
1 morcov
200 g rosii la borcan sau suc de rosii (eu am avut facute in casa)
o telina mica
3 linguri orez
un ou
1 litru bors
1 legatura leustean
1/2 legatura de patrunjel cimbru uscat (o jumatate de lingurita)
sare
piper

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:30min
Spalam legumele, le curatam si le taiem cubulete. Le punem intr-o oala la fiert cu 3 litri de apa si un praf de sare.
Peste carnea tocata adaugam oul, jumatatea din cantitatea de cimbru, patrunjelul tocat marunt, sare si piper. Omogenizam bine si apoi cu mainile umezite in apa, formam perisoare si le asezam pe un platou. Cand legumele au fiert pe jumatate adaugam perisoarele si orezul spalat, si lasam sa fiarba la foc mic, acoperite cu capac. Asezonam cu sare si piper, punem si restul de cimbru.
Borsul il fierbem separat si cand au fiert perisoarele il adaugam in oala, si mai lasam sa dea cateva clocote. Stingem focul si presaram leusteanul tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ciorba de perisoare" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ciorba de perisoare