Intr-o cratita mai mare am pus uleiul si ceapa tocata marunt impreuna cu ardeiul tocat. Am amestecat pe foc circa 3 minute dupa care am pus apa 3 lt jumate. Am lasat sa dea in clocot intre timp am tocat zarzavaturile si am pregatit carnea de perisoare.
Cand apa a inceput sa fiarba, cu o lingurita am luat portii mici de tot din carne si am pus in supa. Dupa ce am terminat cu carnea am pus toate zarzavaturile deodata in supa si am lasat la fiert. Tot atunci am mai adaugat si vreo 5 linguri de orez. Dupa ce au fost pe jumatate fierte am pus varza acra si am mai lasat la fiert. La sfarsit am adaugat leusteanul si gata.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaDe cand am revenit din Bulgaria, m-am gandit numai la vinetele mancate la un restaurant bulgaresc, asa ca astazi va prezint...
Vinete bulgaresti pregatite la slow cooker-ul Crock-Pot Digital 4.7 L DigitalO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii