Ciorba de Cocos cu Taitei de Casa

Postat pe: 19-06-2016
(0)

Ingrediente

Carne de cocos (maruntaie, aripi, spate cu gat)
2 morcovi
o bucatica telina
o radacina patrunjel
o ceapa
2 ardei
200ml suc de rosii
1l bors de tarate
patrunjel si leustean verde
sare
1 ou
Pentru taitei:
un ou
200g faina
un praf de sare

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Se pune carnea la fiert in 2-3 l de apa cu un praf de sare. Dupa primul clocot se spumeaza si apoi se adauga ceapa taiata marunt, morcovul, radacina de patrunjel si telina taiate cubulete, ardeiul feliat. Cand carnea este aproape fiarta se adauga si sucul de rosii. Se lasa sa fiarba cca 20 de minute apoi se adauga borsul si se potriveste de sare dupa gust.
Taitei se prepara din faina si oul batut cu un praf de sare. Se framanta bine cu mana apoi se intinde o foaie subtire din aluat cu ajutorul sucitorului si apoi se taie fasii subtiri. Adaugam taiteii cand ciorba este aproape gata si mai lasam sa fiarba cca. 5 minute. Se opreste focul si se drege ciorba cu un ou batut, se presara si verdeata tocata marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ciorba de Cocos cu Taitei de Casa" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ciorba de Cocos cu Taitei de Casa