Bors de peste cu leustean

Postat pe: 27-09-2010
(5)

Ingrediente

Carne de peste de cit mai multe feluri
1 ceapa
1 ardei gras
1 rosie
500g zarzavat
leustean
1-2 lingurite pasta de ardei sau de tomate
bors
sare ,piper

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Morcovii, ceapa ardeiul si rosia se calesc putin in ulei, se adauga apoi albiturile de zarzavat, apa 4 -5 l ,celelalte ingrediente, mai putin borsul si pestele ,se lasa sa fiarba. Cind zarzavatul este fiert, se adauga pestele si se lasa sa fiarba 10-15 minute. Se adauga o lingura de bors magic sau o cana de bors facut in casa.Se potriveste de sare si piper.
Se serveste cu ardei iute...
Cine doreste poate pune si smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Bors de peste cu leustean" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

dunavat1
•  13.04.2015 10:48:27

sarut mana ! respectuos va rog sa-mi acceptati observatiile referitoare la reteta :
1.nu vad diferenta intre ceapa, ardei, rosie si ......zarzavat
2.cartoful lipseste din ingrediente deci e o ciorba ...saraca
3 alegem intre rosii si pasta de tomate (in functie de sezon), nu ambele
4 se pune OTET (odata cu pestele ) borsul este ptr ..alintati
5 in aceiasi farfurie se pune si zeama si peste doar la restaurant (portie) Acasa se scoate intr-un platou pestele cu cartofii , sa mananca cu mujdei pana ...aproape de saturatie , dupa care zeama !!!
P.S. nu consider reteta dvs gresita , va recomand doar sa incercati si o varianta din delta

danielcozma391
•  10.02.2013 12:10:22

DOAMNA SIDONIA am lucrat pe ape ani de zile dar ma aplec in fata retetei d voastra.este de fapt esenta unei ciorbe de peste,pagina este romaneasca asa ca aveti 5 stele

epurasha
•  22.02.2010 09:11:35

Sidy e super reteta si chiar acum am oala pe foc sa fac ciorbita de peste! cate despre d-l de mai sus, am un anunt, sa caute in retetele frantuzesti Cod file cu sos Beurre Blanc , este o reteta super rafinata si foarte cautata si contine atata peste cat si produse lactate, respectiv unt si smantana!

anduluta81
•  23.05.2011 20:04:24

Stiu ca se foloseste otet..dar nu prea ma impac bine cu otetul in ciorbe..poate fac un mix:bors-otet,sa vad cum iese.Mie imi plac corbele f acrisoare,cele acrite doar putin mi se par lesinate.Acum ma apuc sa fac reteta asta,sa vedem cum iese.

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Bors de peste cu leustean