Ingrediente

300 gr carne de porc (poate sa fie si de vita)
un ciolan crud afumat (mai mic)
2 morcovi
1 patrunjel
2 buc ceapa
sare,piper,boia sau crema de gulyas
frunze de patrunjel,telina tocate marunt
4 rosii decojite taiate cubulete
(eu am folosit un amestec de frunze de telina ,patrunjel,rosii macinate puse la borcan azi toamna)
boabe de fasole tarcata
ulei, sau o lingura de untura
ardei iuti (facultativ)

Mod de preparare

Se pun boabele de fasole la inmuiat de cu seara pana a doua zi.

Ceapa se taie marunt, taiem carnea si ciolanul cubulete.

Taiem si legumele. Se pune ceapa la calit pe ulei sau untura, adaugam carnea si ciolanul si mai apoi morcovii si patrunjelul radacina taiat. le calim asa un pic pe foc si adaugam crema de gulyas, boia si piper.Punem apa peste,adugam boabele de fasole, verdeturile si ardeiul iute taiat si lasam asa sa fiarba la foc mic pana ce e fiarta fasolea si carnea. Daca mai e nevoie se mai adauga apa pana sunt fierte toate.
Se serveste cu patrunjel taiat fin si ardei iuti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Bab Gulyas" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

alinaraluca2000
•  05.08.2009 09:39:31

Am facut-o ieri si mi-a iesit deosebit de delicios.

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Bab Gulyas