Prazul si ceapa se taie felii subtiri si se prajesc in untul topit, avand grija sa nu se maroneasca (doar pana devin moi si sticloase). Se adauga cartofii taiati cuburele, supa de pui (oase) si patrunjelul proaspat tocat
Se fierb pana devin legumele moi (cam 15 -20 minute). Se strecoara legumele, supa se pastreaza intr-un vas. Legumele se pun in blender (cu putin lichid) si se fac pireu, apoi se introduc inapoi in vasul in care a ramas supa.
Se bate galbenusul de ou cu putina supa, dupa care se adauga peste supa cu legume, se drege de sare si piper, se adauga frisca nebatuta si se pune din nou pe foc, dar nu se lasa la fiert. Se serveste garnisita cu cuburele de slaninuta prajita sau cu crutoane de paine
Pentru crutoane:
Se topeste untul, se adauga in el toate celelalte ingrediente si cu ajutorul unei pensule se ung doua, trei felii de paine. Se taie bucatele apoi painea si se pune in tava si se da la cuptor pana se prajesc (se fac crocante).
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii