Oala cu presiune am umlut-o cu apa ( de asta a iesit ciorba si nu iahnie! ) si ciolane, morcovi, cimbru, piper boabe si am fiert-o cam 45-50 minute.
Ceapa am calit-o impreuna cu ardeii, sare, piper.
Rosiile le-am amestecat cu fasolea, ceapa, ardeii si lea-m lasat sa fiarba la foc mic cam 20 minutein oala de tuci.
Cind ciolanul a fost fiert, l-am scos pe un platou, am scos carnea de curcan si am rupt-o in bucatele, ciolanele de porc le-am lasat intregi.
Am strecurat zeama de pe ciolane si am amestecat-o cu fasolea/ rosii.
Am adaugat ciolanele si carnea de curcan, si frunzele de patrunjel.
Am servit-o cu gogonele bulgaresti (de cumparat) si am pus putina zeama de la muratura in fiecare portie de ciorba.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii