- am prajit sunca taiata bucati si am scos-o pe o farfurie
- dc sunca nu lasa foarte multa grasime inmuiem frunzele de salata taiate felii in aceeasi tigaie impreuna cu un catel de usturoi intreg si strivit sau cu praful de usturoi. Daca a lasat grasime multa o aruncam si apoi calim salata: lol:. Usturoiul, cind salata e inmuiata, il aruncam.
- am rasturnat salata in oala impreuna cu lapte si apa sau supa si feliile de lamiie
- lasam sa fiarba 10-15 minute depinde de salata, nu trebuie sa se topeasca de tot in oala
- lasam putin sa se raceasca si in timpul asta pregatim omleta. Tata punea si putin malai in omleta, cind o punea in ciorba se umfla putin malaiul.
- prajim mai bine zis calim putin speckul afumat
- omleta racita si taiata patrate sau fisii o adaugam in ciorba impreuna cu smintina sau iaurtul, otetul si speck-ul afumat
* in loc de lapte mama punea zer.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii