Taiem carnea cuburi si o punem la fiert in 3, 5 l apa rece. Cand se formeaza spuma o strangem cu o spumiera si lasam sa fiarba carnea in continuare. Pe la jumatatea fierberii adaugam legumele taiate, acoperim cu un capac si lasam sa fiarba.
Dupa ce legumele si carnea sunt aproape fierte adaugam bulionul sau sucul de rosii, asezonam cu sare sau delikat si mai lasam pana incepe sa clocoteasca, atunci adaugam si borsul si mai lasam pe foc 5 minute dupa ce ciorba incepe sa fiarba.
Taiem patrunjelul si leusteanul marunt si o adaugam in ciorba impreuna cu cimbrul daca doriti si putin marar (eu am fol. Marar uscat). Acoperim oala pret de 5 minute ca sa se imbine aromele, apoi ridicam capacul.
Servim cu o lingura de smantana si ardei iute.
Pofta buna!
Un pranz sau o cina satioasa, cu minim de efort!
Cordon bleu cu salata verdeDrobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii