Taiem carnea cuburi si o punem la fiert in 3, 5 l apa rece. Cand se formeaza spuma o strangem cu o spumiera si lasam sa fiarba carnea in continuare. Pe la jumatatea fierberii adaugam legumele taiate, acoperim cu un capac si lasam sa fiarba.
Dupa ce legumele si carnea sunt aproape fierte adaugam bulionul sau sucul de rosii, asezonam cu sare sau delikat si mai lasam pana incepe sa clocoteasca, atunci adaugam si borsul si mai lasam pe foc 5 minute dupa ce ciorba incepe sa fiarba.
Taiem patrunjelul si leusteanul marunt si o adaugam in ciorba impreuna cu cimbrul daca doriti si putin marar (eu am fol. Marar uscat). Acoperim oala pret de 5 minute ca sa se imbine aromele, apoi ridicam capacul.
Servim cu o lingura de smantana si ardei iute.
Pofta buna!
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaAceasta prajitura se bazeaza adesea pe baza de biscuiti sau blat de ciocolata fina, care este apoi umpluta cu o crema moale...
Prajitura Kinder BuenoEste varianta romaneasca a vestitului cheesecake american. Foarte bun. "Retete de Pasti"
Desert prajitura cu branza si jeleu de visineCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii