Bucatile de pui se spala bine in apa rece, apoi se pun la fiert cu putina sare si se curata de spuma pana ce puiul este aproape fiert.
Separat se toaca ceapa, ardeiul, telina si morcovul si se pun in putin ulei la calit pentru un plus de aroma. Apoi se pune apa si se adauga bugatile de pui si cartofii taiati cubulete, se sareaza dupa gust si se lasa la fiert la foc mediu pana ce puiul si restul de legume sunt fierte.
Apoi se pun taiteii si o lingura de bulion, si se mai lasa 10 min.
La sfarsit se acreste cu bors, se da intr-un clocot si se pune un ou batut deasupra si se presara leusteanul si mararul tocat marunt.
Pentru taitei se amesteca faina cu oul pana devine o coca suficient de tare cat sa se poata intinde cu facaletul. Se presara faina peste coca si pe masa se lucru si se intinde pana devine o foaie subtire. Se ruleaza si se taie felii cat mai subtiri. Se desfac si sunt gata pentru a fi adaugati in ciorba.
Se poate servi si cu putina smantana direct in farfurie.
Mancare de student, a zis Leone ca pe astea poate sa le manance si a treia zi, altceva nu prea-i intra pe gat daca sta mai...
Snitele din piept de puiInainte sa va dau reteta sa va spun cateva cuvinte despre desert. Aluatul este unul relativ simplu, este putin de lucru la...
Strudel cu aluat fraged de casa, umplutura de mar si crema de vanilieReteta de covrigi turcesti cu susan- Simit. Covrigi turcesti cu susan - Simit reteta simpla si usor de preparat. Reteta de...
Covrigi turcesti cu susan - Simit
Comentarii