Bucatile de pui se spala bine in apa rece, apoi se pun la fiert cu putina sare si se curata de spuma pana ce puiul este aproape fiert.
Separat se toaca ceapa, ardeiul, telina si morcovul si se pun in putin ulei la calit pentru un plus de aroma. Apoi se pune apa si se adauga bugatile de pui si cartofii taiati cubulete, se sareaza dupa gust si se lasa la fiert la foc mediu pana ce puiul si restul de legume sunt fierte.
Apoi se pun taiteii si o lingura de bulion, si se mai lasa 10 min.
La sfarsit se acreste cu bors, se da intr-un clocot si se pune un ou batut deasupra si se presara leusteanul si mararul tocat marunt.
Pentru taitei se amesteca faina cu oul pana devine o coca suficient de tare cat sa se poata intinde cu facaletul. Se presara faina peste coca si pe masa se lucru si se intinde pana devine o foaie subtire. Se ruleaza si se taie felii cat mai subtiri. Se desfac si sunt gata pentru a fi adaugati in ciorba.
Se poate servi si cu putina smantana direct in farfurie.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosChecul la cana este o metoda super-rapida de a avea un desert absolut delicios in timp record. Checul pufos cu nutella este...
Chec la cana cu NutellaSe pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.
Supa de ceapa
Comentarii