 
		
	-taiem ceapa marunt si o punem la calit in putin ulei 
 -adaugam 1 lingura mare de ardei pus la borcan(il pune mama la borcanele dar voi nu e musai sa puneti),amestecam bine 
 punem boiaua,amestecam repede si imediat stingem cu 1 cana mare de apa 
 -adaugam morcovul,patrunjelul radacina, telina si completam oala cu apa 
 -lasam sa fiarba 20 minute 
 -scoatem legumele(eu fac asa si mi-e mai usor) lasam la racit urmand ca la sf. sa taiem morcovul cubulete si patrunjelul la fel. Telina eu pun doar de gust apoi o arunc. 
 -Acum urmeaza sa facem bilute mici din compozitia de carne tocata cu patrunjel taiat marunt, 1 ou crud, ceasca cu orez, sare, piper 
 -facem bilute compozitia si lasam sa fiarba 30 minute sub capac. 
 -la sf. adaugam sare, piper care ce doreste 
 -eu nu pun smantana in oala si fiecare-si pune ca asa se acreste mai repede ciorba. 
 -se pune la sf. patrunjel tocat marunt si legmele racite, fierte taiate cubulete 

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii