-taiem ceapa marunt si o punem la calit in putin ulei
-adaugam 1 lingura mare de ardei pus la borcan(il pune mama la borcanele dar voi nu e musai sa puneti),amestecam bine
punem boiaua,amestecam repede si imediat stingem cu 1 cana mare de apa
-adaugam morcovul,patrunjelul radacina, telina si completam oala cu apa
-lasam sa fiarba 20 minute
-scoatem legumele(eu fac asa si mi-e mai usor) lasam la racit urmand ca la sf. sa taiem morcovul cubulete si patrunjelul la fel. Telina eu pun doar de gust apoi o arunc.
-Acum urmeaza sa facem bilute mici din compozitia de carne tocata cu patrunjel taiat marunt, 1 ou crud, ceasca cu orez, sare, piper
-facem bilute compozitia si lasam sa fiarba 30 minute sub capac.
-la sf. adaugam sare, piper care ce doreste
-eu nu pun smantana in oala si fiecare-si pune ca asa se acreste mai repede ciorba.
-se pune la sf. patrunjel tocat marunt si legmele racite, fierte taiate cubulete
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaPregatite cu mare drag pentru o gustare delicioasa...va invit sa degustati :)
Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapteMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii