Pentru ciorba, taiem prazul, rondele, ciapa si ardeiul cubulete, iar restul legumelor le dam pe razatoarea mare. Punem uleiul la incins intr-o oala de 5-6L si adaugam legumele la inabusit, cam 5’. Apoi acoperim totul cu apa, punem capacul si lasam la fiert.
Intre timp pregatim perisoarele: Punem carnea intr-un bol, adaugam ceapa taiata marunt, orezul, oul si frunzele de marar tocate marunt. Amestecam totul si asezonam cu sare si piper dupa gust. Pregatim perisoarele si le insiram pe o tava.
Cand ciorba noastra ajunge la punctual de fierbere, adaugam rand pe rand perisoarele si lasam la fiert inca vreo 25-30’ (pana orezul din perisoare este fiert).
Servim ciorba simpla, doar cu Frunze proaspete de patrunjel deasupra, ori cu smantana, iaurt sau lapte batut.
Pofta buna!
Covrigii cu mac si sare sunt o alegere populara pentru micul dejun, gustare sau chiar o rontaiala rapida in timpul zilei....
Covrigi cu mac si sare - rontaiala perfectaPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateChec cu portocale si caise uscate, o reteta aromata si delicioasa, perfecta pentru desert sau gustari.Gustul proaspat de...
Chec cu portocale si caise uscate - o reteta aromata si delicioasaUn chec foarte gustos care a disparut mult mai repede decat m-as fi asteptat. Este cu suc de portocale in compozitie si...
Chec cu portocaleIncearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustos
Comentarii