Se curata bine pasarea de eventualele resturi de pene, se puna in oala cu apa si sare si se lasa la fiert. Se spumeaza de cate ori este cazul pana ramane apa relativ limpede dupa care se introduce ceapa tocata.
Zarzavaturile se spala, se curata, se feliaza sau se taie cubulete, dupa care se adauga peste restul, in oala.
Se adauga si orezul si se lasa pe foc pana sant toate fierte. In mod normal, orezul se fierbe separat dar cum am fost presata de timp si era si foarte tarziu, am fiert totul impreuna.
In timp ce fierb toate, pregatim restul: spargem si separam doua oua, folosim doar galbenusurile, albusurile le pune la congelator pentru o folosire ulterioara, frecam galbenusurile cu smantana si cu faina pana obtinem o pasta la care adaugam treptat lichid din oala. Cand avem o compozitie destul de lichida, turnam peste ciorba, si stingem aragazul. Se potriveste de acreala se presara verdeata deasupra si ...
Pofta buna
Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorE foarte posibil ca expresia “bun de te lingi pe degete” sa fi pornit de la urmatoarea reteta: Tort de biscuiti cu crema...
Tort de biscuiti cu crema de vanilieIncearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromata
Comentarii