Ciorba cu Perisoare din Peste

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Ciorba cu Perisoare din Peste

Ingrediente

  • 350 g file de peste(eu am fol pangasius) dar se poate folosi cu succes orice alt file de peste
  • un ou
  • sare
  • piper
  • 3 cepe
  • 4 cartofi
  • 2 morcovi
  • 2 ardei grasi
  • suc de rosii sau bulion
  • marar
  • patrunjel
  • leustean
  • bors

Mod de preparare

Se pun la fiert 3 litri de apa cu cateva picaturi de ulei. Se toaca legumele si se pun la fiert.

Preparare Perisoare:
Se da prin masina fileul de peste, se amesteca cu un ou, putin marar si patrunjel se adauga sare si piper, din acest amestec se vor forma bilute.

Cand aproape au fiert legumele se potriveste dupa gust cu sare, se adauga sucul de rosii sau bulionul si se pun perisoarele in ciorba... dupa ce au fiert se adauga borsul mai lasam pe foc inca zece minute si punem patrunjel si leustean tocat marunt.
Dupa preferinte se poate servi cu o lingura cu smantana.
POFTA BUNA!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici