Se pun la fiert 3 litri de apa cu cateva picaturi de ulei. Se toaca legumele si se pun la fiert.
Preparare Perisoare:
Se da prin masina fileul de peste, se amesteca cu un ou, putin marar si patrunjel se adauga sare si piper, din acest amestec se vor forma bilute.
Cand aproape au fiert legumele se potriveste dupa gust cu sare, se adauga sucul de rosii sau bulionul si se pun perisoarele in ciorba... dupa ce au fiert se adauga borsul mai lasam pe foc inca zece minute si punem patrunjel si leustean tocat marunt.
Dupa preferinte se poate servi cu o lingura cu smantana.
POFTA BUNA!
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii