Ceapa taiata marunt se caleste in cele doua linguri de ulei pana se rumeneste usor. Se adauga apoi ardeiul si telina taiate marunt, morcovul dar prin razatoarea cu ochiuri mari si mararul. Lasam totul la calit un minut sau doua, apoi punem cca. 1,5 l de apa fierbinte si lasam la fiert pentru zece minute.
Intre timp, facem perisoarele astfel: rupem painea cat mai marunt, iar fasolea o strivim cu o furculita. Amestecam painea cu fasolea, chimionul, usturoiul, sare si piper pana devine o pasta groasa si usor de modelat. Formam bilute pe care le tavalim usor prin faina.
Dupa cele zece minute de fiert, adaugam peste legume pasta de rosii si mai lasam sa fiarba inca zece minute. Punem si perisoarele si patrunjelul tocat si mai lasam pe foc doar doua- trei minute. Luam oala de pe foc si scoatem imediat perisoarele pe farfuriile de servit (daca perisoarele raman mult timp in ciorba calda se vor desface).
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minutePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii