Ciorba cu perisoare de post

Postat pe: 15-11-2017
(0)

Ingrediente

1 ceapa
½ de ardei rosu
1 morcov
1 tulpina de telina
2 linguri pasta de rosii
1 lingurita marar uscat
patrunjel proaspat dupa gust
200 gr fasole rosie fiarta
1 chifla cu cca 50gr (sa aiba coaja subtire) sau miez de paine
1 varf de cutit chimion praf
½ de lingurita de usturoi praf
sare
piper
2 linguri ulei
2 linguri faina

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

05min
Timp gatire

GĂTIRE

20min
Numar portii

PORȚII

3 portii
Ceapa taiata marunt se caleste in cele doua linguri de ulei pana se rumeneste usor. Se adauga apoi ardeiul si telina taiate marunt, morcovul dar prin razatoarea cu ochiuri mari si mararul. Lasam totul la calit un minut sau doua, apoi punem cca. 1,5 l de apa fierbinte si lasam la fiert pentru zece minute.
Intre timp, facem perisoarele astfel: rupem painea cat mai marunt, iar fasolea o strivim cu o furculita. Amestecam painea cu fasolea, chimionul, usturoiul, sare si piper pana devine o pasta groasa si usor de modelat. Formam bilute pe care le tavalim usor prin faina.
Dupa cele zece minute de fiert, adaugam peste legume pasta de rosii si mai lasam sa fiarba inca zece minute. Punem si perisoarele si patrunjelul tocat si mai lasam pe foc doar doua- trei minute. Luam oala de pe foc si scoatem imediat perisoarele pe farfuriile de servit (daca perisoarele raman mult timp in ciorba calda se vor desface).
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Ciorba cu perisoare de post" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ciorba cu perisoare de post