Ceapa taiata marunt se caleste in cele doua linguri de ulei pana se rumeneste usor. Se adauga apoi ardeiul si telina taiate marunt, morcovul dar prin razatoarea cu ochiuri mari si mararul. Lasam totul la calit un minut sau doua, apoi punem cca. 1,5 l de apa fierbinte si lasam la fiert pentru zece minute.
Intre timp, facem perisoarele astfel: rupem painea cat mai marunt, iar fasolea o strivim cu o furculita. Amestecam painea cu fasolea, chimionul, usturoiul, sare si piper pana devine o pasta groasa si usor de modelat. Formam bilute pe care le tavalim usor prin faina.
Dupa cele zece minute de fiert, adaugam peste legume pasta de rosii si mai lasam sa fiarba inca zece minute. Punem si perisoarele si patrunjelul tocat si mai lasam pe foc doar doua- trei minute. Luam oala de pe foc si scoatem imediat perisoarele pe farfuriile de servit (daca perisoarele raman mult timp in ciorba calda se vor desface).
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaDelicioaseeele ... Andruta îi vinovata:)) pt pofta și pt statul în bucătărie pe o asemenea căldură :))
Clătite cu pere și nuca de cocos în compozițieIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii