Incepem prin a curata ceapa si ardeiul si a le toca marunt. Intr-o oala de 5 l punem uleiul cu ceapa si ardeiul si le calim la foc mediu pana se inmoaie, adaugam un praf de sare si piper, apoi adaugam carnea spalata bine si turnam cam 3, 5 l apa. Dam focul la mare pana ce incepe sa fiarba, apoi lasam supa sa fiarba la foc mediu, cu ajutorul unei spumiere scoatem spuma afara. o lasam la fiert 30 min, intre timp curatam morcovii, patrunjelul, telina si pastarnacul si le taiem in 2, apoi ii taiem in feliute.
Adaugam zarzavaturile si 1/2 din amestecul de frunze tocate marunt. Cand morcovii sunt aproape fierti punem cartofii taiati cuburi, fasolea verde, rosii curatate de coaja si taiate cuburi. Apoi adaugam 100 ml bulion si mai adaugam un praf de sare. Lasam la fiert pana cand s-au fiert cartofii, apoi gustam.
Daca mai trebuie adaugam sare si piper, daca va place mai acrisoara punem o lingurita de zeama de lamaie si adaugam restul de leustean cu frunzele de patrunjel si telina.
O sevim cu smantana si ardei iute. Pofta buna:)

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii