Incepem prin a curata ceapa si ardeiul si a le toca marunt. Intr-o oala de 5 l punem uleiul cu ceapa si ardeiul si le calim la foc mediu pana se inmoaie, adaugam un praf de sare si piper, apoi adaugam carnea spalata bine si turnam cam 3, 5 l apa. Dam focul la mare pana ce incepe sa fiarba, apoi lasam supa sa fiarba la foc mediu, cu ajutorul unei spumiere scoatem spuma afara. o lasam la fiert 30 min, intre timp curatam morcovii, patrunjelul, telina si pastarnacul si le taiem in 2, apoi ii taiem in feliute.
Adaugam zarzavaturile si 1/2 din amestecul de frunze tocate marunt. Cand morcovii sunt aproape fierti punem cartofii taiati cuburi, fasolea verde, rosii curatate de coaja si taiate cuburi. Apoi adaugam 100 ml bulion si mai adaugam un praf de sare. Lasam la fiert pana cand s-au fiert cartofii, apoi gustam.
Daca mai trebuie adaugam sare si piper, daca va place mai acrisoara punem o lingurita de zeama de lamaie si adaugam restul de leustean cu frunzele de patrunjel si telina.
O sevim cu smantana si ardei iute. Pofta buna:)
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii