Se pun boabele de fasole la inmuiat de cu seara pana a doua zi.
Ceapa se taie marunt, taiem carnea si ciolanul cubulete.
Taiem si legumele. Se pune ceapa la calit pe ulei sau untura, adaugam carnea si ciolanul si mai apoi morcovii si patrunjelul radacina taiat. le calim asa un pic pe foc si adaugam crema de gulyas, boia si piper.Punem apa peste,adugam boabele de fasole, verdeturile si ardeiul iute taiat si lasam asa sa fiarba la foc mic pana ce e fiarta fasolea si carnea. Daca mai e nevoie se mai adauga apa pana sunt fierte toate.
Se serveste cu patrunjel taiat fin si ardei iuti.
Am primit de la soacra mea niște căpșuni mici și aromate și am păstrat câteva pentru un tortuleț, iar restul...
Desert tort cu crema de capsuni, mure si ciocolataInainte sa va dau reteta sa va spun cateva cuvinte despre desert. Aluatul este unul relativ simplu, este putin de lucru la...
Strudel cu aluat fraged de casa, umplutura de mar si crema de vanilieReteta de covrigi turcesti cu susan- Simit. Covrigi turcesti cu susan - Simit reteta simpla si usor de preparat. Reteta de...
Covrigi turcesti cu susan - Simit
Comentarii