Intai punem pastaile de tamarind, la inmuiat in apa fierbinte, pentru aproximativ o ora.
Intre timp, taiem fructele in cubulete mici (merele si perele) sau felii (citricele - mai putin lamaia pe care o stoarcem si adaugam doar zeama) si le punem la fiert in cei 2 litri de apa.
Adaugam miezul de nuca, stafidele, si condimentele (scortisoara, pastaia de tamarind, cuisoarele).
Cand da in clocot adaugam si zaharul.
Lasam la fiert aproximativ 1 ora, la foc mic.
Oprim focul, adaugam alcoolul si lasam sa se racoreasca.
Inainte de servire scoatem scortisoara si cuisoarele si servim. Eu am ales sa strecor intregul lichid si sa-l servesc fara fructe.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorDeliiiiiiciooooosaaaaaaaa! Garantez...racoritoare, lejera...de vara!Merge cu o limonada cu gheata si menta perfect!
Prajitura cu piscoturi si crema de lamaieCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii