Pinacolada

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa
Pinacolada

Ingrediente

  • un blender
  • 60 ml rom Bacardi (2 oz)
  • 30 ml crema de nuca de cocos (1 oz coconat cream)
  • 30 ml frisca nebatuta (1 oz)
  • 180 ml suc de ananas (din conserva) (6 oz)
  • 120 gr gheata (4 oz)
  • cirese si cubulete de ananas pentru ornat
  • pahare Hurricane
  • 2 paie

Mod de preparare

In blender se pune gheata si toate lichidele, se pune capacul si se apasa butonul crush sau pulse, pentru cateva secunde (pana se sparge gheata). Se pune in paharele speciale pentru pinacolada, se decoreaza cu cirese si ananas infipte in bat mai lung, sau in scobitoare. Se bea cu paiul.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate