Vinete Pane cu Branza si Piept de Pui

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • vinete 2 sau 3
  • sare
  • faine de grau
  • piept de pui
  • branza sarata
  • 2 oua crude
  • patrunjel
  • pesmet

Mod de preparare

Tai vinetele pe lungime si le punem sare (nu multa) dai vinetele prin faina de grau si le prajesti
aparte: fierbi pieptul de pui si le tai patratele dai prin razatuare branza, pui 2 oua crude si patrunjel.
umpli vinetele cu compozitia le dai prin oua (cu o lingura de faina de grau) si prin pesmet dupa aia le prajesti.

usor de facut nu??
pofta buna!!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa