Se ung feliile de paine cu putin ulei de masline si se pun la grill ca sa prinda putina culoare. Se prajeste oul la foc mic pe ambele parti si se lasa la o parte. Cind feliile de paine sint gata, se pun pe un fund de lemn si pe una din felii de pun feliile de brinza, pieptul de curcan, oul si citeva picaturi de sos iute.
Cealalta felie de paine se unge cu putina maioneza, se pun deasupra frunzele de arugula si se pune felia de paine deasupra primei felii. Se taie sandwich-ul in doua si se serveste cald.
Pofta Buna!
Covrigii cu mac si sare sunt o alegere populara pentru micul dejun, gustare sau chiar o rontaiala rapida in timpul zilei....
Covrigi cu mac si sare - rontaiala perfectaPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateUn chec foarte gustos care a disparut mult mai repede decat m-as fi asteptat. Este cu suc de portocale in compozitie si...
Chec cu portocaleIncearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustos
Comentarii