Trigoane cu Pate de Ficat si Mazare Verde

Postat pe: 26-06-2012
(0)

Ingrediente

200 g mazare fina verde (congelata)
200 g pate de ficat
3 oua
150 g porumb (conserva)
100 g margarina
piper
sare
1 pach foi de placinta

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Mazarea se fierbe 20 minute, apoi se scurge de apa si se raceste.
Porumbul se scurge de apa din conserva.
Se amesteca pateul de ficat cu mazarea, porumbul si ouale batute, din oua oprim o lingura pentru uns.

Se iau cate 2-3 foi de placinta suprapuse si se taie fasii late de 6-7 cm.
Se pune cate o lingura cu varf din compozitia de pate pe un colt si se pliaza, astfel incat sa formeze un triunghi.
Se ung toate trigoanele cu ou si se coc la cuptor pana se rumenesc, aprox 30 minute.

Tava in care se coc trigoanele se unge cu margarina!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Trigoane cu Pate de Ficat si Mazare Verde" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Trigoane cu Pate de Ficat si Mazare Verde