Cartofii se curata si se taie felii f subtiri. Se pun la prajit si cand sunt aproape facuti (nu trebuie sa fie prajiti, doar inmuiati) se pune si ceapa tocata si usturoiul pisat si ardeiul tocat.
Se amesteca bine, se sareaza si se mai lasa putin sa se inmoaie si ceapa si ardeiul. Ouale se bat cu sare si piper si se adauga cartofii in ele (dupa ce i-am scurs de ulei) si cascavalul. Se amesteca bine de tot si se pun in tigaia in care punem doar 2 linguri de ulei. Miscam tigaia circular ca sa nu se prinda.
Cand este facuta punem o farfurie peste tigaie si o intoarcem. Punem iara 2 lg de ulei in tigaie si punem tortilla pe cealalta parte. Se lasa si pe partea asta cateva min pana e gata

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii