* Carnea de pui se poate inlocui cu cea de curcan sau se pot folosi combinate.
Taiati carnea in felii lungi si subtiri.
Adaugati restul ingredientelor si omogenizati totul foarte bine.
Puneti compozitia intr-o punga speciala pentru fripturi la cuptor (marca Fino)
!!! Nu intepati punga asa cum scrie la instructiunile de folosire. Acest lucru se face pentru a avea o toba perfecta in care carnea sa fie cuprinsa de jur imprejur cu zeama, care dupa racire va deveni gelatina.
Legati bine punga si puneti-o intr-o tava de chec.
Dati in partea cea mai de jos a cuptorului incins, pentru 45- 50 min, la 180- 200 grade.
Scoateti tava din cuptor si asezati deasupra pungii o alta tava de chec de aceeasi dimensiune cu cea folosita si in care puneti ceva greu.
Lasati la racit pana a doua zi.
Indepartati greutatile si dati tava cu punga cu tot la frigider, pentru cateva ore.
Indepartati punga.
Serviti toba feliata.
Pastrati la frigider, invelita in hartie de copt.
Fasole la ceaun este o mancare traditionala romaneasca, un fel de mancare simplu, dar bogat in gust, preparat din fasole...
Fasole la ceaun - o mancare reconfortantaE primul Dobos pe care il fac si l-am facut la cererea unor prieteni care au fost foarte multumiti de el. Nu vroiam sa il...
Tort Dobos (mic)O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii