* Carnea de pui se poate inlocui cu cea de curcan sau se pot folosi combinate.
Taiati carnea in felii lungi si subtiri.
Adaugati restul ingredientelor si omogenizati totul foarte bine.
Puneti compozitia intr-o punga speciala pentru fripturi la cuptor (marca Fino)
!!! Nu intepati punga asa cum scrie la instructiunile de folosire. Acest lucru se face pentru a avea o toba perfecta in care carnea sa fie cuprinsa de jur imprejur cu zeama, care dupa racire va deveni gelatina.
Legati bine punga si puneti-o intr-o tava de chec.
Dati in partea cea mai de jos a cuptorului incins, pentru 45- 50 min, la 180- 200 grade.
Scoateti tava din cuptor si asezati deasupra pungii o alta tava de chec de aceeasi dimensiune cu cea folosita si in care puneti ceva greu.
Lasati la racit pana a doua zi.
Indepartati greutatile si dati tava cu punga cu tot la frigider, pentru cateva ore.
Indepartati punga.
Serviti toba feliata.
Pastrati la frigider, invelita in hartie de copt.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii