Faina si malaiul se cern si se amesteca cu lingura de praf de copt, apoi se framanta cu untul topit, un praf de sare, un ou batut si 4 linguri de apa. Se framanta un aluat elastic care se baga in celofan si se da la rece cca. 30 de minute. Dupa cele 30 de minute, se intinde intre celofan intr-o foaie rotunda care mai apoi se asaza in forma unsa cu unt. Se inteapa cu furculita si se da la copt cca. 20 de minute.
Se fierbe mazarea si ardeiul feliat in apa cu un praf de sare, se scurge si se lasa sa se raceasca.
Smantana se amesteca cu cele 3 oua, si smantana, se condimenteaza cu piper, un praf de sare si marar tocat fin. Acest amestec se amesteca bine cu mazarea si ardeiul si apoi se toarna peste blatul copt din tavita si se reda la copt inca aproximativ 20 de minute. Se serveste cald.
Pofta buna!
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minutePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii