Se fierb 10 oua tari si se decojesc. Faina se rumeneste cu margarina, dupa care se stinge cu laptele. Se amesteca bine ingredientele la foc mic, pana se formeaza un sos alb. Sosul se da deoparte, iar cand se raceste se amesteca cu telemeaua rasa, pe partea mai mare a razatoarei.
Ouale se amesteca cu piperul si cu putina sare. Condimentele se pun dupa gust dar aveti grija sa nu puneti multa sare, deoarece telemeaua poate fi sarata. Ouale se amesteca bine cu condimentele cu ajutorul mixerului. Compozitia de oua se amesteca cu sosul alb cu mixerul.
o tigaie sau un vas de yena se tapeteaza cu hartie de copt sau cu putin ulei si faina. Ouale fierte se aseaza intregi in vasul pregatit, dupa care se toarna compozitia rezultata mai sus. Aceasta se va torna incet pentru a nu deplasa pozitia oualor.
Dupa ce s-a adaugat compozitia de sos alb, vasul se pune la cuptor, la foc mediu. Acest sufleu este gata atunci cand compozitia s-a intarit si s-a rumenit pe deasupra.
Cand este gata se scoate cu grija din vasul in care a fost la cuptor si se taie precum felia unui tort.
Se serveste cald.
Pofta buna!!!
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaWeekendul trecut pornisem sa fac o tarta cu capsuni ca tot e sezonul lor, dar am mancat fructele inainte cu o seara si nu am...
Tarta cu ananas si jeleu de zmeuraMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii